Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.Ευάγγελου Κυριαζόπουλου στο Δημαρχείο Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


05 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.Ευάγγελου Κυριαζόπουλου στο Δημαρχείο Αστακού


Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κκ Ευαγγέλου Κυριαζόπουλο, συνοδευόμενο από τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας, κκ Βασίλειο Φεύγα, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας, κκ Γεώργιο Σακαρέλη και τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ι.Π. Μεσολογγίου, κκ Λάμπρο Κοντομήτσο. 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Πολιτευτής του Νομού, κκ Αθανάσιος Παπαθανάσης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου, κκ Σωτήριος Γερόλυμος.

Στην ατζέντα των θεμάτων τονίστηκαν και συζητήθηκαν:
- η ψήφιση του ΠΔ των ΠΟΑΥ, που χωροταξικά αντιτίθεται στα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας
- το αναπτυξιακό project του Πλατυγυαλίου
- η ανάπτυξη των Λιμενικών εγκαταστάσεων στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.

Σημειωτέον , ο Γενικός Γραμματέας είναι ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον Δήμο Ξηρομέρου και εξασφαλίσαμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση για μελέτες για λιμενικά έργα σε Αστακό και Μύτικα.Πηγή: Facebook (Giannis Triantafillakis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad