Η θεατρική κωμωδία «Shakesbeeries» του Γιώργου Μακρή στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2023

Η θεατρική κωμωδία «Shakesbeeries» του Γιώργου Μακρή στο Αγρίνιο


ΑΓΡΙΝΙΟ - ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ
«ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ»

ΏΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 21.00

(Γενική Είσοδος: 15ευρώ – Προπώληση: 12ευρώ – Άνεργοι ,Φοιτητές , Γ’ Ηλικία , Ευπαθείς Ομάδες: 10ευρώ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ»




«Shakesbeeries»

Μια θεατρική κωμωδία που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2023 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη, κλασική και παράλληλα σύγχρονη με το πιο επίκαιρο κείμενο και το πιο σημαντικό με τη συμμετοχή του ίδιου του κοινού..!!!

Ένα έργο, επίκαιρο, ευρηματικό και με πολύ γέλιο. Μια κωμωδία για όλα και όλους.


Λίγα Λόγια Για την Υπέροχή μας Κωμωδία!!

Περιπλανώμενος στην Ελλάδα ο George Shakespeare, ο οποίος τυχαίνει να έχει απλά το ίδιο επώνυμο με τον γνωστό Shakespeare, προσπαθεί να πείσει το θεατρόφιλο κοινό ότι και ο William ήταν Έλληνας. Και με ένα μοναδικό στυλ ο ήρωας, πατώντας πάνω στο ύφος ερμηνείας και τα κείμενα του Σαίξπηρ, τον οποίο θεωρεί Έλληνα και ξάδερφο, ζει και ερμηνεύει γεγονότα με τρόπο που προκαλεί αυθόρμητο και αβίαστο γέλιο, ξεσηκώνει το κοινό, ενώ παράλληλα προβληματίζει! Και δεν μένει εκεί, καθώς με το τελείωμα κάθε ιστορίας, βιώνουμε και μία κορύφωση της παράστασης. Μια κορύφωση η οποία ολοκληρώνεται με το άνοιγμα από τον George Shakespeare και μίας μπύρας. Ένα κωμικό και συνάμα συμβολικό εύρημα.Όσο προχωράμε μέσα από το ατελείωτο χιούμορ, γέλιο και μουσική προς το τέλος της παράστασης διαπιστώνουμε ότι όσα λέει ο George είναι φανταστικές ιστορίες, εμπλουτισμένες όμως με πραγματικά και καθημερινά γεγονότα που είτε έζησε είτε άκουσε. Γεγονότα που αρκετές φορές ξεπερνούν ακόμη και την ίδια την φαντασία… Αλήθειες που προκαλούν το γέλιο και τη θλίψη μαζί. Αλήθειες δύσκολες για προβλήματα ολότελα υπαρκτά. Καταστάσεις κοινές για όλους με τις οποίες θα ταυτιστεί ο θεατής. Γιατί μέσα από τις ιστορίες του ήρωά μας, George Shakespeare, ο καθένας από εμάς και τους θεατές βλέπει τον ίδιο του τον εαυτό. Όσο για τη φράση (ατάκα) με την οποία ο George Shakespeare τελειώνει μια ιστορία, είναι η «Στην Υγεία μας» ή «Cheers» ή «Prost», μετά από μια γουλιά μπύρα! Όλη η Κωμωδία συνδυάζεται υπέροχα με απίθανους φωτισμούς που σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και με υπέροχες μουσικές & χορευτικές πινελιές απογειώνουν την πιο Classic ΚΩΜΩΔΙΑ ή την πιο Classic ΤΡΑΓΩΔΙΑ της χρονιάς!



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ
ΤΖΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΑΚΗ
και άλλοι…

Ο Μοντέγος, Οι Θεατές Και άλλοι..!!!!

Κείμενα – σκηνοθεσία -Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής
Φωτογραφία: John Berk
Φωτογραφία: Peter Tamas
Σκηνικά:G .Makris Productions
Κατασκευή σκηνικών: P.P
Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)
Ήχος -Φώτα: AUDIO STUDIO IOANNOU.Χ.
Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής
Μουσική: Άκης Μελής
Ενδυματολόγος: Τ.Μ
Χορογραφίες: STUDIO ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ (ΤΖΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΑΚΗ) 210-8060655
Μακιγιάζ: Το Καμαρίνι By Elena Mara & Marilia (210 8103205)
Δημιουργοί Video : Make Art Astakos (cinematography)
Παραγωγή: GM PRODUCTIONS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad