10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Αγιος Αρτέμιος" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


11 Μαρτίου 2023

10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Αγιος Αρτέμιος"


Διοργάνωση 10ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

Ο Αγώνας που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει μετά από τρία χρόνια αποχής. Η άνοιξη δεν θα πάψει ποτέ να έρχεται όσο και αν κάποιες φορές καθυστερεί. Την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 11:00 το πρωί σας καλούμε να συμμετέχετε στον καθιερωμένο πλέον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» 5χλμ και τον παιδικό αγώνα του 1χλμ με σημείο έναρξης και τερματισμού το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να έρθετε να τρέξετε, να χαρείτε, να κερδίσετε δώρα, να μας γνωρίσετε και να μάθετε για το λειτούργημα του αστυνομικού από εμάς τους ίδιους. Οι μικροί μαθητές που θα συμμετέχετε στον αγώνα του 1χλμ θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στο αστυνομικό μέγαρο, να συνομιλήσετε με αστυνομικούς, να μάθετε πράγματα που θα σας προστατεύουν από κινδύνους και να κερδίσετε πολύ όμορφα δώρα.

Φέτος γιορτάζουμε τα δέκατα γενέθλια του αγώνα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει αυτός ο αγώνας στην μνήμη όλων μας ως ο καλύτερος αγώνας που έγινε μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν και όσοι δεν τα καταφέρνετε καλά με το τρέξιμο, μπορείτε να συμμετέχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο αγώνας μας διοργανώνεται απ’ την τοπική μας διοίκηση σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και πολλών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής μας. 

Στο link που ακολουθεί θα βρείτε την προκήρυξη και όλες της πληροφορίες που χρειάζεστε καθώς και τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής. 

Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους και ιδίως τους μικρούς μαθητές στον αγώνα του 1 χλμ, τους δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσουν την έντυπη δήλωση συμμετοχής και να την στείλουν στο mail της τοπικής μας διοίκησης i.p.a.akarnanias@gmail.com ή να την παραδώσουν στην γραμματεία της τοπικής μας διοίκησης.


ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
SERVO PER AMICEKO ή ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Για το Δ.Σ

          Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας
ΤΑΜΠΑΚΕΛΗΣ Δημοσθένης     ΑΥΔΗΣ Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad