Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο


Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για την επίσκεψή του:

“Επισκέφθηκα τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο με αντικείμενο μια σειρά ζητημάτων αρμοδιότητας του Υπουργού που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία, θέσαμε συγκεκριμένες προτεραιότητες και δεσμευτήκαμε ότι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του νομού μας.

Από τη συζήτησή μας φυσικά δε θα έλειπε το θέμα της επαναλειτουργίας του στρατοπέδου του Μεσολογγίου, ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο και δυναμικό τμήμα της κοινωνίας του νομού μας, αλλά και κομμάτι της ζωντανής και σύγχρονης ιστορίας του.

Αναφερθήκαμε επίσης στις δυνατότητες αξιοποίησης του αεροδρομίου του Αγρινίου και στην ενίσχυση με προσωπικό και μέσα του Αεροδρομίου του Ακτίου.

Για πρώτη φορά μετά από μία μακρά περίοδο οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα επενδύει στην ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων. Η Ελλάδα πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε πρόκληση. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την εθνική ασφάλεια και ενισχύουν την εθνική αυτοπεποίθηση.

Πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό για το εξαιρετικό έργο του”.

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad