Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2023

Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών

φωτο αρχειου

Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με συνοχή καρδίας και βαθύτατη οδύνη συμμετέχει από τη πρώτη στιγμή στο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η πατρίδα μας και στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Σεβασμώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δαμασκηνός την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023 κατά την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Παναιτώλιο τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων και κάλεσε τους πιστούς να προσεύχονται έντονα και καρδιακά για την ανάπαυση των κεκοιμημένων, για την αποκατάσταση της υγείας των τραυματισθέντων, αλλά και για την εξ ύψους παραμυθία και ενίσχυση των συγγενών τους.

Μπροστά σε αυτό το τραγικό γεγονός που και οι πιο δυνατοί λυγίζουν, ο Σεβασμιώτατος με Εγκύκλιο Σημείωμά του, κατόπιν σχετικού Σημειώματος και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, έδωσε εντολή την ερχόμενη Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5η Μαρτίου 2023 σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας να αναπεμφθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων. Ας ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Θεό με την βεβαιότητα ότι θα μας ακούσει και θα σταλάξει βάλσαμο παρηγορίας στις καρδιές των συγγενών των ανθρώπων αυτών.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad