Επανέναρξη της λειτουργίας του Ιερού Παρεκκλησίου του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαρτίου 2023

Επανέναρξη της λειτουργίας του Ιερού Παρεκκλησίου του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου


Έναρξη Λειτουργίας Παρεκκλησίου Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Την επανέναρξη της λειτουργίας του Ιερού Παρεκκλησίου του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» αποφάσισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, μετά από αιτήματα και παρακλήσεις ασθενών, συνοδών και μελών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δέχθηκε το περασμένο διάστημα.

Ανατέθηκε προσωρινά η εποπτεία του Ναού στον π. Παντελεήμονα Μάχα, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όπου ανήκει το νοσηλευτικό ίδρυμα και αποφασίσθηκε να εκδίδεται και να ανακοινώνεται τρίμηνο πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών. Θα τελούνται σε τακτική βάση η Θεία Λειτουργία, οι Ακολουθίες του Αγιασμού, του Ιερού Ευχελαίου και του Παρακλητικού Κανόνος της Παναγίας μας.

Το πρόγραμμα Απριλίου – Μαΐου – Ιουνίου είναι το ακόλουθο:

Θεία Λειτουργία: (Ώρα 07:00’ π.μ.)
Τετάρτη 5 Απριλίου, Τετάρτη 3 Μαΐου και Τετάρτη 7 Ιουνίου

Ιερό Ευχέλαιο: (Ώρα 09:00 π.μ.)
Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, Τρίτη 9 Μαΐου και Τρίτη 13 Ιουνίου

Ιερά Παράκληση: (Ώρα 09:00’ π.μ.)
Παρασκευή 21 Απριλίου, Πέμπτη 18 Μαΐου και Πέμπτη 22 Ιουνίου

Θα υπάρξει ιδιαίτερη ανακοίνωση για το πρόγραμμα λειτουργίας της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και της Διακαινησίμου Εβδομάδος, κατά την οποία πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad