"Γιορτή Αλόγου" τη Δευτέρα 1 Μαΐου στο άλσος της Σάλτινης στη Βόνιτσα - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

"Γιορτή Αλόγου" τη Δευτέρα 1 Μαΐου στο άλσος της Σάλτινης στη Βόνιτσα


Την Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 στο άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα η "ΓΙΟΡΤΉ ΑΛΟΓΟΥ".

Στο Άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα μετά από τρία χρόνια θα μεταφερθεί την Πρωτομαγιά το ενδιαφέρον στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας αφού θα γίνει η καθιερωμένη «ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ» με επίδειξη αλόγων και παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή Δημοτική μουσική, χορό, φαγητό ( πεντανόστιμη ψητή προβατίνα) και ποτό.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας, ο οποίος αποτελεί ένα ιστορικό σύλλογο που σκοπό έχει την διάδοση και στήριξη της Ιππασίας στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Η Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση θα αρχίσει στις 10:30 στη παραλία της Σάλτινης όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα άλογα, να κάνουν ένα περίπατο στο μαγικό νησάκι της Κουκουμίτσας με την ειδυλλιακή πεζογέφυρα και το εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο.

Πριν ξεκινήσει το γλέντι θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου «Το Ανακτόριο» και όλοι θα ξεφαντώσουν υπό τους ήχους τού κλαρίνου του Πάνου Μπέκου (Μεσολογγίτης) και με τη φωνή της Βαγγελιώς Χρηστιά, του Σπύρου Σιώλου και της Τασούλας Θέμελη.

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη αυτή γιορτή της Πρωτομαγιάς που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου στο Άλσος - παραλία της Σάλτινης Βόνιτσας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος
Παντελής Αποστολάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad