Α.Ε. Αλυζίας: Πρόθεση δημιουργίας ομάδων Κ12, Κ14 και Κ16 τη νέα αγωνιστική χρονιά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2023

Α.Ε. Αλυζίας: Πρόθεση δημιουργίας ομάδων Κ12, Κ14 και Κ16 τη νέα αγωνιστική χρονιά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γνωστοποιούμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η Αθλητική Ένωση Αλυζίας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024, προτίθεται να λειτουργήσει παιδικά τμήματα, τα οποία θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλ/νίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ομάδας Κ12 ή Κ14 ή Κ16 στο παιδικό πρωτάθλημα, είναι να έχει τουλάχιστον 15 δελτία παικτών στις ηλικίες που προβλέπονται στη σχετική προκήρυξη.

Για τον λόγο αυτό και για να προγραμματίσουμε τις παραπέρα ενέργειές μας, παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε αυτή την προσπάθεια και να εκδώσουν δελτία στην Α.Ε. Αλυζίας, να το γνωστοποιήσουν μέχρι 15 Μαϊου 2023 στον προπονητή της ομάδος (καθηγητή Φυσικής Αγωγής) κύριο Σπύρο Καϋμενάκη, τηλ. 6948 362961.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΤΟΣ                                ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad