Συνάντηση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Απριλίου 2023

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη όπου συζήτησαν τα προβλήματα του δήμου και βεβαίως τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα. 

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών σε κοινότητες του δήμου Ξηρομέρου. 

Ο κ. Τριανταφυλλάκης μετέφερε στον κ. Καραγκούνη ότι είναι αναγκαία η χρηματοδότηση ώστε να υπάρξει συνολική επέμβαση στην οδοποιία του δήμου Ξηρομέρου που θα συντελέσει όχι μόνο στη λειτουργική αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση του δήμου. Άλλωστε η βελτιστοποίηση της προσπελασιμότητας εξυπηρετεί και την ασφάλεια και την προστασία της κίνησης. 

Ο κ. Καραγκούνης είχε άμεση επικοινωνία με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Χρήστο Τριαντόπουλο όπου του μετέφερε το αίτημα της αποκατάστασης του οδικού δικτύου που επλήγη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συζήτησαν τη διαδικασία με την οποία ο δήμος Ξηρομέρου θα αντλήσει πόρους από τα σχετικά κονδύλια του Υπουργείου προς αποκατάσταση του οδικού δικτύου. 

Η συζήτηση συμπεριέλαβε επίσης τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος το επόμενο διάστημα και κυρίως στα έργα πνοής που θα πρέπει να εκκινήσουν ώστε ο δήμος Ξηρομέρου να αποκτήσει μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad