Ευχαριστίες της Κοινότητας Αστακού για την πρωτομαγιάτικη γιορτή στη παραλία του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαΐου 2023

Ευχαριστίες της Κοινότητας Αστακού για την πρωτομαγιάτικη γιορτή στη παραλία του Αστακού


Ευχαριστίες της Κοινότητας Αστακού, για την πρωτομαγιάτικη γιορτή στη παραλία του Αστακού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στην χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινότητα Αστακού, την Δευτέρα πρωτομαγιά στην παραλία του Αστακού, με τη βοήθεια και τη στήριξη από τον Δήμο Ξηρομέρου και ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα πολλά μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που συμμετείχαν, με πολύ χαρά και κέφι.

Ευχαριστίες προς το Σύλλογο Χοβολιωτών και τον Πρόεδρο του Γιώργο Βασίλα για την ανταπόκριση με τη συμμετοχή του χορευτικού του Συλλόγου και στον Σύλλογο Κένταυρο και το Γιώργο Μαρίνο για την συμμετοχή των αθλητών του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας Παναγιώτη Χολή και Γεώργιο Παύλου, ιδιοκτήτες του φυτωρίου ‘’4 εποχές’’ στην Αθήνα, για την ευγενική προσφορά πλήθους λουλουδιών, φυτών και στεφανιών, για την πραγματοποίηση της πρωτομαγιάτικης γιορτής.

Η δωρεά αυτή έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους πολίτες που ήρθαν στη γιορτή, στους μικρούς φίλους που διασκέδασαν με το φτιάξιμο των στεφανιών, αλλά και την φύτευση των λουλουδιών, κάνοντας επιπλέον όμορφη την παραλία της πόλης μας.

Την ευγενική σας διάθεση και την εθελοντική προσφορά στον τόπο μας, την παρέχεται συνεχώς, είτε σας ζητηθεί είτε όχι για αυτό το λόγο σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την χθεσινή δωρεά και την γενικότερη κοινωνική σας προσφορά.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Αρετή Γριτσίπη και το
Συμβούλιο της Κοινότητας Αστακού


(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad