Συγκέντρωση των ενεργών πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για ενημέρωση και συζήτηση προτάσεων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαΐου 2023

Συγκέντρωση των ενεργών πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για ενημέρωση και συζήτηση προτάσεων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται οι ενεργοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολυχώρου ΛΑΙΣ στη Βόνιτσα ( πίσω από τον Ι.Ν.Αγίου Σπυρίδωνα), το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 20.00 μμ στα πλαίσια του προγραμματισμού των πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας «Καλοκαιρινά Πολιτιστικά Ραντεβού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023».

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των ενεργών πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για ενημέρωση και συζήτηση προτάσεων.

Πέρα από τις προτάσεις που θα καταθέσει κάθε σύλλογος για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Καλοκαίρι 2023, σημαντικό είναι να υπάρχουν και προτάσεις με εθελοντική συμμετοχή σχημάτων (π.χ. μουσικών ή θεατρικών) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων.

Η παρουσία σας θα συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός πλούσιου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων και την ανάδειξη της παράδοσης του Δήμου μας.

Οι εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι δίνουν την δυνατότητα στους Δημότες και τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την δυναμική προβολή του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOΥ ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad