Συμπόρευση Γεώργιου Αρέτα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Μαΐου 2023

Συμπόρευση Γεώργιου Αρέτα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάση Λύρο


Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΕΤΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο.

Ευχαριστώ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΕΤΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας αναπτύσσονται συνεχώς και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων τους, ο δικός μας Δήμος βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο. Ανάπτυξη από πουθενά, που σημαίνει όχι θέσεις εργασίας, όχι προοπτική καλυτέρευσης της ζωής μας και μια διαρκής μιζέρια.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές είμαι δίπλα στον Θανάση Λύρο, ως υποψήφιο Δήμαρχο, για τον οποίον γνωρίζω την μέχρι τώρα μεγάλη του προσφορά, τη γνώση που έχει για τα θέματα που μας απασχολούν, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα αλλά και το κύρος να πετύχει όσα ο τόπος μας χρειάζεται για να πάει μπροστά.

Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να τον βοηθήσω σ’ αυτή τη σημαντική αποστολή του.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΕΤΑΣ
Δασονόμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad