Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού διοργανώνει μονοήμερο προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Μαλεβής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2023

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού διοργανώνει μονοήμερο προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Μαλεβής


Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού και το Trichonida Travel, διοργανώνουν, Μονοήμερο προσκύνημα στην Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Πρόγραμμα Εκδρομής:

06:00 αναχώρηση από τον Αστακό, με προορισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής. Στην διαδρομή μας, θα κάνουμε σύντομη στάση για ξεκούραση στα ΣΕΑ Αρτεμισίου πριν φτάσουμε στον γραφικό Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή μας για βόλτα και αγορές τοπικών προϊόντων στα μαγαζάκια του χωριού. 

Συνεχίζουμε για τον βασικό προορισμό μας, το Μοναστήρι της Παναγίας Μαλεβής, την πιο φημισμένη μονή της Κυνουρίας. Παραμονή για προσκύνημα και περίπατο στο ιστορικό αυτό μοναστήρι, το οποίο είναι χτισμένο στις κατάφυτες πλαγιές του Πάρνωνα. 

Αμέσως μετά συνεχίζουμε για το Παράλιο Άστρος, τον αμφιθεατρικά χτισμένο παραθαλάσσιο οικισμό της Αρκαδίας, με τα γραφικά σοκάκια και τα κεραμοσκεπή σπίτια, όπου θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. 

Τελευταία μας στάση αποτελεί η Ιερά Μονή Λουκούς, η οποία είναι αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος και αποτελεί ένα από τα ιστορικά μοναστήρια της Αρκαδίας.

Αφού ολοκληρώσουμε το προσκύνημά μας, αναχωρούμε για τον Αστακό, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:
6944 613595 και 6972 107388
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 40 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνει: Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

Σημ: Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad