Συνδυασμός "ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια": Ευχές για τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, Παναγιώτη Στάϊκο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2023

Συνδυασμός "ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια": Ευχές για τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, Παναγιώτη Στάϊκο


Ο Συνδυασμός μας "ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια", ο επικεφαλής του πρώην Πρόεδρος Εφετών Αλέξανδρος Σάββας και τα Στελέχη του, αισθανόμαστε την ανάγκη, να εκφράσουμε, από βάθους καρδιάς, τις ευχές μας για Υγεία και Δύναμη στον Παναγιώτη Στάικο, τον αξιόλογο άνθρωπο, τον γιατρό του Ξηρομέρου, τον Μέντορα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι πολλά έχουμε μάθει από αυτόν για τα Αυτοδιοικητικά στο Ξηρόμερο και να του δώσουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε το έργο και τις προσπάθειές του για ζητήματα, ιδιαίτερα σοβαρά, όπως αυτό της ύδρευσης του Αστακού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad