Δυναμική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Βόνιτσα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαΐου 2023

Δυναμική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Βόνιτσα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυναμική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Βόνιτσα

1/5/2023

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης, πραγματοποίησε την Κυριακή, 30 Απριλίου, ομιλία στη Βόνιτσα.

Ο κ. Παπαθανάσης συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην ομιλία του τονίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην ομιλία του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στη σημαντική σημασία που έχει η περιοχή για τον τουρισμό, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Η Βόνιτσα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο όπου αποτελεί πέρασμα για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά του Ιονίου. Μπορεί και πρέπει να γίνει ο βασικός τουριστικός προορισμός που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη την περιοχή».

Στη συνέχεια επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε θέματα υγείας οι κάτοικοι της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι «σκοπός της κυβέρνησης είναι να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών με στοχευμένες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την περίθαλψη υγείας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προγράμματα στήριξης για τους αγρότες, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχει δείξει στην πράξη ότι θέλει και έχει στηρίξει τον αγροτικό κόσμο, και πρέπει να της δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι αρωγός».

Ο κ. Παπαθανάσης, ζήτησε από τους παριστάμενους να δώσουν την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία και να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή «Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία ψηλά».

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad