ΠΔΕ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα νέων γιατρών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2023

ΠΔΕ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα νέων γιατρών


Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα νέων γιατρών

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών των ιατρών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ειδίκευση σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Θεόδωρο Λάμπο και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Ψηφιακής Λειτουργίας Δημήτριο Ανεστόπουλο, αφού τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους, τόνισε ότι με την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων σταματάμε την ταλαιπωρία των πτυχιούχων ιατρών μας, που μετά την ορκωμοσία τους έπρεπε να σπεύσουν στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση όσο νωρίτερα γίνεται. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία συνωστισμού και πολύωρης αναμονής για τους νέους επιστήμονες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ανάμεσα στις πρώτες που καθιερώνουν την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα των νέων ιατρών , οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για οδηγίες στο ηλεκτρονικό portal της Περιφέρειας eservices.pde.gov.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad