Λαμία: Με συμπτώματα δηλητηρίασης 14 παιδιά ακαδημίας ποδοσφαίρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

19 Ιουνίου 2023

Λαμία: Με συμπτώματα δηλητηρίασης 14 παιδιά ακαδημίας ποδοσφαίρου


Συναγερμός έχει σημάνει στη Λαμία, καθώς 14 παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης το απόγευμα της Κυριακής (18/6).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα παιδιά είναι μέλη ακαδημίας από την Αττική που συμμετείχε σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Καρπενήσι. Τα συμπτώματα που εμφανίζουν περιορίζονται μόνο σε διάρροιες, ενώ οι εξετάσεις τους ήταν καλές.

Οι πληροφορίες θέλουν ανάλογα συμπτώματα να αντιμετώπισαν κι άλλες αποστολές, που συμμετείχαν στο τουρνουά, μικροί και μεγάλοι και μάλιστα από διαφορετικά ξενοδοχεία. Τα συμπτώματα παρέπεμπαν αρχικά σε κάποια ιογενή λοίμωξη και ελαχιστοποιούσαν την πιθανότητα μαζικής δηλητηρίασης από κάποιο φαγητό.

Ευτυχώς, τα παιδιά δεν είχαν άλλα συμπτώματα, ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανησυχία και μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad