Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών του Κένταυρου Αστακού στο Ταεκβοντό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών του Κένταυρου Αστακού στο Ταεκβοντό


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!!

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ οι προαγωγικές εξετάσεις Ζωνών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. 

Οι αθλητές ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο τρόπο στη διδακτέα ύλη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας το χειροκρότημα των θεατών και τα ευμενή σχόλια των κυρίων εξεταστών. Ευχαριστούμε πολύ τους Δασκάλους εξεταστές κυρίους ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεόδωρο και ΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ Μιχάλη οι οποίοι με την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη τους, καθοδήγησαν τους αθλητές με υποδειγματικό τρόπο βοηθώντας τους να φτάσουν στην κορύφωση της απόδοσης τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση για την τιμή που μας έκαναν και για το χειροκρότημα στους αθλητές.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές οι οποίοι δικαίως ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης..!!

Επόμενος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ η μεγάλη διοργάνωση "9o SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2023" που θα πραγματοποιηθεί από 23-28 Ιουλίου στον Αστακό η οποία όπως όλα δείχνουν θα προσελκύσει πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό..

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους...

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad