Περιοδείες και ανοιχτές συσκέψεις από την Κ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ - Το πρόγραμμα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιουνίου 2023

Περιοδείες και ανοιχτές συσκέψεις από την Κ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ - Το πρόγραμμα


Περιοδείες και ανοιχτές συσκέψεις προγραμματίζονται από την Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για να οργανωθεί ένα νέο πολύ μεγαλύτερο πολιτικό άνοιγμα στους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία του νομού, με στόχο την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη και σε όλες τις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ

5:30 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «Τυροκομική Μπουτσώλης», στην Αμφιλοχία.

7:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αμφιλοχίας και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους.

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας και στο Κέντρο Κοινότητας.

1:30 μμ, η Αθηνά Κουτρουμπά, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΓΙΩΤΗΣ» στο Αγρίνιο.

2:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «IRIDA».

7:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο Λουτρό Αμφιλοχίας.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Μακρυνείας, θα περιοδεύσει στα χωριά Μεσάριστα και Άνω Μακρινού.

8:00 μμ, ο Θανάσης Καραγιάννης, γραμματέας της ΚΟΒ Θέρμου, θα περιοδεύσει στα χωριά Μάνδρα και Μεγάλο Δέντρο.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα χωριά Αετός και Αρχοντοχώρι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του δήμου στο Αγρίνιο.

10:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά των Παραγωγών, στην περιοχή του Τρένου στο Αγρίνιου.

10:30 πμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του δήμου Ναυπάκτου.

10:30 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας.

1:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους στα συσκευαστήρια των ιχθυοκαλλιεργειών «AVRAMAR», στην Τσαπουρνιά Ξηρομέρου.

7:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Βάρνακα και Κανδύλα.

7:00 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, περιοδεία στα καφενεία της Ερυθραίας στο Αγρίνιο.

7:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Νοσοκομείου με υγειονομικούς, στο καφέ «CORNER».

7:30 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στα σούπερ μάρκετ της πόλης.

9:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην καφετέρια «Caramela» στο Μύτικα.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

10:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

6:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο Δυτικό τμήμα της Αμφιλοχίας.

7:30 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στα σούπερ μάρκετ της πόλης.

7:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα καταστήματα στη Βόνιτσα.

8:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στη συνοικία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.

9:00 μμ, ο Γιώργος Δημητρουλής, στέλεχος του Κόμματος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στις Φυτείες, στο καφενείο «Πλάτανος» (Κοφτέρης).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΗ

9:30 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στα Σχολεία της Αμφιλοχίας.

9:30 πμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό.

10:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας.

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στο Κέντρο Υγείας Αστακού.

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στην επιχείρηση «ΚΟΡΠΗ». Μαζί του θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:30 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στο Κέντρο Υγείας Μύτικα.

12:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στην επιχείρηση «AVRAMAR-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», στη Βόνιτσα. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

7:30 μμ, η ΚΟΒ Ναυπάκτου, θα περιοδεύσει στην παραλία της Ναυπάκτου.

8:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στην Κατοχή.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Παλαιομάνινα και Πηγάδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα χωριά Πλαγιά, Πογωνιά και Περατιά.

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στα καταστήματα της περιοχής της πλατείας Χατζοπούλου στο Αγρίνιο.

1:00 μμ, η ΚΟΒ Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει στα καφενεία στο χωριό Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

8:00 μμ, η ΚΟΒ Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει στο χωριό Γαλατάς.

8:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του σωματείου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, θα μιλήσει στο καφενείο «Ξηροκώστα» στην Παντάνασσα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΗ

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα χωριά της ορεινής Ναυπάκτου.

10:30 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Μούσουρα, Ρέτσινα, Ελληνικά.

10:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Ποδογορά, Μπαμπαλιό και Εμπεσσός.

7:00 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, περιοδεία στις εργατικές κατοικίες Αγίου Κωνσταντίνου

7:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, περιοδεία στην περιοχή Αγία Τριάδα στο Αγρίνιο

8:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Θέρμου στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad