«Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»: Προεκλογικό "εμπόριο ελπίδας" στο Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιουνίου 2023

«Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»: Προεκλογικό "εμπόριο ελπίδας" στο Δήμο ΞηρομέρουΠροεκλογικό «εμπόριο ελπίδας» στο Δήμο Ξηρομέρου

Η δημοτική παράταξη «Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» καταδικάζει τους τακτικισμούς του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ο οποίος στήνει ένα προεκλογικό «εμπόριο ελπίδας» με περιπτώσεις προσληφθέντων για τις ανάγκες πυροπροστασίας του Δήμου, να τους ζητείται ως προαπαιτούμενο η φωτογράφιση και συμπόρευση με τη δημοτική αρχή. Μια νόμιμη, αλλά όχι ηθική διαδικασία, από μια δημοτική αρχή που προσλαμβάνει… υποψηφίους της οι οποίοι αναζητούν την ελπίδα για την επιβίωσή τους. 

Καταδικάζουμε το γεγονός ότι με τρίμηνες συμβάσεις και ψίχουλα, ο Δήμαρχος και η ομάδα του, εξαγοράζουν συνειδήσεις και εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη των συνανθρώπων μας που για τις ανάγκες πυροπροστασίας οδηγούνται παράλληλα στο ψηφοδέλτιο του κ. Τριανταφυλλάκη. 

Η κοινωνία και βλέπει και κρίνει! Και βλέπει μια δημοτική αρχή στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!! Και κρίνει ότι η δύναμη ελπίδας έχει μετατραπεί σε… εμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad