"Ξηρόμερο Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια": Η ενημέρωση των πολιτών θα γίνεται μέσω επίσημων ανακοινώσεων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

14 Ιουνίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια": Η ενημέρωση των πολιτών θα γίνεται μέσω επίσημων ανακοινώσεων


Ο Συνδυασμός Παρατάξεων "ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια" ανακοινώνει στους πολίτες του Ξηρομέρου ότι θα τους κρατά ενήμερους για οτιδήποτε αφορά στην δραστηριότητά του, στα πλαίσια της προσπάθειας διεκδίκησης -από κοινού των τριών Παρατάξεων που τον συναπαρτίζουν- του Δήμου.

Η Παράταξη μας δεν εκπροσωπείται απο κανένα blogs η μπλόγκερ.

Η ενημέρωση θα γίνεται μέσω επίσημων ανακοινώσεων και με την έκδοση Δελτίων Τύπου, που θα προωθούνται σε όλα τα τοπικά blogs χωρίς καμία εξαίρεση και χωρίς κάποια προτίμηση σε κάποιο Μέσον Επικοινωνίας.

Η Πληροφόρηση και η έγκριτη ενημέρωση των Πολιτών είναι για τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ μας η πεμπτουσία της Δημοκρατικής του Λειτουργίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad