"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Αδόκιμη η φράση που χρησιμοποιήθηκε και χαρακτήριζε «ανεπιθύμητο» τον κ. Γαλούνη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

09 Ιουνίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Αδόκιμη η φράση που χρησιμοποιήθηκε και χαρακτήριζε «ανεπιθύμητο» τον κ. Γαλούνη


ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

ΑΣΤΑΚΟΣ 9-6 2023

Ο Συνδυασμός μας αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει τον τίτλο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε στης 18-3-2023 της επιτροπής εκλογικού αγώνα της παράταξής μας, που χαρακτήριζε «ανεπιθύμητο» τον κ. Γαλούνη και τούτο γιατί ο εν λόγω χαρακτηρισμός δεν απηχεί και δεν εκφράζει ούτε τις απόψεις του επικεφαλής του Συνδυασμού κ Αλέξανδρου Σάββα τέως προέδρου Εφετών, ούτε και των μελών του.

Η φράση που χρησιμοποιήθηκε ήταν αδόκιμη και αυτό προκύπτει από το ίδιο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, στην οποία κανένας μειωτικός χαρακτηρισμός, ή υβριστικό σχόλιο εμπεριέχεται σε βάρος του κ. Γαλούνη και σε συνεπώς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι σε αναντιστοιχία με τον χρησιμοποιηθέντα τίτλο.

Πρόκειται για αστοχία, απόρροια της έντασης του προεκλογικού αγώνα.

Μετά την διευκρίνιση αυτή συνεχίζουμε όλοι μαζί σε πνεύμα συνεργασίας για το καλό και μόνο του τόπου μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad