Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε σε Αστακό και Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2023

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε σε Αστακό και Μύτικα


Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σταρακά, Ντίνα Κατσαρή, Παναγιώτη Τρυφιάτη, Γιάννη Μουρτζιάπη και Γιώργο Κυριακόπουλο περιόδευσε στον Αστακό και στο Μύτικα, μοιράζοντας παντού φυλλάδιο με τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σε σχετική της ανάρτηση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«ΠΑΣΟΚ παντού!

Με Ντίνα Κατσαρή, Παναγιώτη Τρυφιάτη, Γιάννη Μουρτζιάπη, Γιώργο Κυριακόπουλο, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Ζήσιμο και μέλη της Ν.Ε. περιοδεύσαμε σε Αστακό και Μύτικα, επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο και μοιράσαμε σε δεκάδες πολίτες φυλλάδιο με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Θέσεις που ολοένα και περισσότεροι ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί βλέπουν στο Κίνημά μας και πάλι τη μόνη διέξοδο για αξιόπιστη, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης.

Θέλουμε σοβαρή εναλλακτική απέναντι στη ΝΔ; Στις 25 Ιουνίου, ψηφίζουμε το Κίνημα της Αλλαγής, ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ!»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad