Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED με βραχίονα για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

09 Ιουνίου 2023

Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED με βραχίονα για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης του Αστακού


«Το Ξηρόμερο ψηλά» …


Άλλη μια μελέτη που ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου και κατατίθεται για χρηματοδότηση στο Leader με την υποστήριξη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ, ύψους 200.000€.

Ακολουθούν αντίστοιχες μελέτες και χρηματοδοτήσεις leader για τις Κοινότητες Κανδήλας και Φυτειών, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Τριχωνίδα ΑΕ.

Παραλαβή από την Ο.Ε. μελέτης προϋπολογισμού 200.260 € για: «Προμήθεια για αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στον Αστακό Δήμου Ξηρομέρου». Κατάθεση πρότασης χρηματοδότησης από το Leader της Αιτωλικής Αναπτυξιακής.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που σήμερα αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε, έγινε παραλαβή της μελέτης που αφορά τη πράξη με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ, ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», στα πλαίσια του προγράμματος ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020, ΜΕΤΡΟ 19: ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD) – LEADER ΠΑΑ 2014-2020, ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2: ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΤΗΤΩΝ (CLLD/LEADER), ΔΡΑΣΗ 19.2.4: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προϋπολογισμού 200.260 €.

Η πράξη αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, με βραχίονα, σε πλήρη λειτουργία για τον ηλεκτροφωτισμό και τον εναρμονισμό στα διεθνή πρότυπα της πόλης του Αστακού, του Δήμου Ξηρομέρου.

Σκοπός της παρέμβασης είναι η ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δικτύου φωτισμού στο αστικό κέντρο του οικισμού.


Πηγή: Γιάννης Τριανταφυλλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad