Τοποθέτηση SEATRAC σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουνίου 2023

Τοποθέτηση SEATRAC σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας


Τοποθέτηση SEATRAC σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Στην επανατοποθέτηση των μηχανημάτων διευκόλυνσης της αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα (SEATRAC) για την θερινή περίοδο, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Σήμερα, στην παραλία Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά, οι τεχνικοί της εταιρείας η οποία έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη εγκατάστασης- απεγκατάστασης καθώς και συντήρησης του Seatrac, τοποθέτησε το μηχάνημα της αυτόνομης πρόσβασης, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να τοποθετηθούν αντίστοιχα μηχανήματα σε παραλίες του Αστακού, της Αμφιλοχίας και του Μενιδίου.

Σε δήλωσή της η Μαρία Σαλμά επισημαίνει: «Και φέτος οι συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα θα έχουν την δυνατότητα της πρόσβασης στη θάλασσα με την χρήση των κατάλληλων μηχανημάτων. Με τη δημιουργία υποδομών όπως τα SEATRAC, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε η καθημερινότητα αλλά και η αναψυχή να είναι ευκολότερη και ισότιμη για όλους τους πολίτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad