Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ξεκίνησε το "9ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2023" - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιουλίου 2023

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ξεκίνησε το "9ο Summer Camp Tae-Kwon-Do Astakos 2023"


ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ "9ο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2023"

Αθλητικοί σύλλογοι από ΙΤΑΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πλήθος αθλητών συμμετέχουν στην μεγάλη διοργάνωση που γίνεται για 9η συνεχή χρονιά στον Αστακό διάρκειας 6 ημερών, με αντικείμενο προπονήσεις, σεμινάρια, σπαριγκ, κλπ, στο ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο, τα οποία πραγματοποιούνται πρωί και απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Την αγωνιστική καθοδήγηση έχουν αναλάβει η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ κυρία ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κύριος ΜΑΜΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. 

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ AKARPORT και με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΟΠΥ. Ο οργανωτικός τομέας ανήκει στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ σε συνεργασία με το ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 

Κατά την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε την 19:00 ώρα της Κυριακής 23/7/2023 παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ Χριστίνα και ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου κύριος ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ Κωνσταντίνος. Επίσης παραβρέθηκε εκ μέρους της εταιρίας AKARPORT που είναι ο Μέγας χορηγός της διοργάνωσης ο κύριος ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Γεώργιος. Εκ μέρους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ παραβρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. κύριος ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ Φώτιος. 

Λόγω των έκτακτων γεγονότων που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή την ώρα της τελετής (πυρκαγιές, κλπ) δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κύριος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ Ιωάννης, οι ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ κύριοι ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Λάμπρος.

Και η Πρόεδρος της ΤΚ ΑΣΤΑΚΟΥ κυρία ΓΡΙΤΣΙΠΗ Αρετή οι οποίοι απέστειλαν τον χαιρετισμό τους και τις ευχές για καλή επιτυχία και καλή διαμονή στους φιλοξενούμενους. 

Σας Ευχαριστούμε.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad