Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Bελαώρες στον Αστακό - Άμεση η παρέμβαση του Δήμου και της Πυροσβεστικής - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιουλίου 2023

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Bελαώρες στον Αστακό - Άμεση η παρέμβαση του Δήμου και της Πυροσβεστικής


Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Bελαώρες του Αστακού, σήμερα (10/7/23) το πρωί. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση του Δήμου Ξηρομέρου και της Πυροσβεστικής Μεσολογγίου και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση ενώ δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 7 οχήματα, ενώ συμμετείχαν και εναέρια μέσα.

Η ενημέρωση του Δήμου Ξηρομέρου:

«Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου και της Πυροσβεστικής Μεσολογγίου σε φωτιά στη "ΒΕΛΑΩΡΕΣ" Αστακού.

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη περιοχή "ΒΕΛΑΩΡΕΣ" Αστακού.

Παρόν, πρώτη έτρεξε με άμεση παρέμβαση η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, η πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου παρουσία του διοικητή περιφέρειας κ. Μπόκα, του κ. Πετράκη εκτελών χρέη διοικητή νομού και του κ. Στούμπου, διοικητή ΠΥ Μεσολογγίου.

Συνέδραμαν και εναέρια μέσα και η πολύ επικίνδυνη φωτιά ελέγχθηκε άμεσα.

Εφιστούμε προσοχή σε όλους τους πολίτες. Προσοχή δεν επιτρέπεται άναμμα φωτιών αυτή την εποχή.

Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά. Σήμερα αυτό έγινε από συμπατριώτισσα μας, την οποία και ευχαριστούμε πολύ και έτσι μπορέσαμε να ελέγξουμε άμεσα την φωτιά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad