Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιουλίου 2023

Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια"


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Ντίνο Σόμπολο από το Καραισκάκη Ξηρομέρου.


Ο Ντίνος, είναι κτηνοτρόφος εκτός των άλλων, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργεις στην περιοχή Καραΐσκάκη Ξηρομέρου.

Ο Ντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καραΐσκάκη, όπου και διαμένει, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ντίνος Σόμπολος: «Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον κ. Αλέκο Σάββα, έναν , καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.

Οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες μας για έναν τόπο που διαρκώς ολισθαίνει, αποτελούν πυξίδα στον κοινό μας αγώνα για να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».


Το όραμα μου για το χωριό μου είναι να πάει επιτέλους μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Ντίνο που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος ΣάββαςΑλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Άννα Βουκελάτου από τον Αστακό.

Η Άννα είναι Γεννημένη στον Αστακό Ξηρομέρου, όπου και ζει μόνιμα, είναι μητέρα δυο παιδιών.

Η Άννα Εργάζεται ως Ιδιωτική υπάλληλος .

Βλέποντας η Άννα την εγκατάλειψη και την αδιαφορία την ώθησε να συμμετέχει ενεργά για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!

θέλει να συμβάλει στην ανόρθωση του δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια όλων μας.

Άννα μου σ' ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Μαζί να αλλάξουμε το Δήμο μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος ΣάββαςΑλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Νίκο Μαλούση, από το Καραισκάκη Ξηρομέρου.

Ο Νίκος είναι κτηνοτρόφος. 
Ο Νίκος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Είναι μόνιμος κάτοικος στο Καραΐσκάκη.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

Οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Φίλε Νίκο, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

Σ' ευχαριστώ από καρδιάς !

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος ΣάββαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad