Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στο Λιμάνι του Μεσολογγίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Ιουλίου 2023

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στο Λιμάνι του Μεσολογγίου


Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στο Λιμάνι του Μεσολογγίου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης προσκαλούν το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σακελλάρη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:30 μμ. στο Λιμάνι του Μεσολογγίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η «Φλόγα Πολιτισμού» ταξιδεύει στο Λιμάνι της Ι. Π.Μεσολογγίου με τη φωνές του καλλιτεχνών Πάνου Μουζουράκη και Μαρίας Σακελλάρη. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι Έλληνας τραγουδοποιός γνωστός για τις συμμετοχές του σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές καθώς και σε παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου αλλά κυρίως για την μουσική του πορεία στην ποπ και έντεχνη εγχώρια μουσική σκηνή, ενώ η Μαρία Σακελλάρη γνωστή μέσα από το The Voice μάγεψε το κοινό με το τραγούδι της «I’ d rather go blind» και κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια. Οι

Ο τομέας πολιτισμού ΠΔΕ επιθυμεί να συνδέσει δράσεις πολιτισμού πρόσβασης και προσβασιμότητας με την αναψυχή ειδικών ομάδων ( παιδιά, ΑΜΕΑ, οικογένειες, πρόσφυγες). Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ατζέντα ο πολιτισμός έχει αποδειχθεί πως διαθέτει αντίκτυπο στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, της αποφυγής αποκλεισμών, του διαλόγου και της αμοιβαίας κατανόησης. Ο ρόλος του στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσα από την πολιτιστική συμμετοχή και δημιουργία είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Για το λόγο αυτό ο τομέας πολιτισμού ΠΔΕ απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς ευπαθών ομάδων και κοινωνικής φροντίδας να συμμετέχουν στη συναυλία με τα λογότυπα τους κάνοντας αισθητό για άλλη μια φορά το σπουδαίο κοινωνικό τους έργο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχουν ως στόχο τη διάνθιση της καθημερινότητας με πολιτιστικά γεγονότα που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον, υπό τους ήχους μουσικής που συνδέονται άμεσα με το κοινωνικό του γίγνεσθαι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad