Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

14 Ιουλίου 2023

Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας"


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Κοινότητας Καραϊσκάκη Θανάση (Ζάρα) Μητσάνη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Καραϊσκάκη).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Θανάση καλή επιτυχία και καλή δύναμη .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την επιθυμία μου να συμπορευτούμε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, θέτω την υποψηφιότητά μου ως Σύμβουλος Κοινότητας Καραϊσκάκη.

Ζητώ την στήριξή σας.

Με εκτίμηση
Μητσάνης Θανάσης (Ζάρας) του Παναγιώτη
Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας ΚαραϊσκάκηΑνακοίνωση υποψηφιότητας Παρασκευής (Βούλας) Κουτρουμπά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παπαδάτου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βούλα καλωσήρθες… Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΒΟΥΛΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα 4 παιδιών)

Αποδεχόμενη την πρόταση του Δημάρχου μας, κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, θα συμμετάσχω ενεργά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θέτοντας υποψηφιότητα για σύμβουλος της Κοινότητας Παπαδάτου.

Εκτιμώντας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Δήμαρχός μας, θα συνεισφέρω και θα αγωνιστώ για την επιτυχία της παράταξής μας και τη συνέχεια των όσων θετικών, για το τόπο μας, επιτεύχθηκαν στην περασμένη θητεία του.

Θα βάλω τα δυνατά μου για να ανταπεξέλθω στο δύσκολο έργο που ακολουθεί και θα τιμήσω με πράξεις την ψήφο των συγχωριανών μου.


 
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Ταμπάκη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αλυζίας).

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, να συμμετέχω στο γενικό ψηφοδέλτιο της Αλυζίας και να βοηθήσω στη βέβαιη επανεκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου.

Η αποδοχή της πρότασης ήταν πολύ εύκολη, γιατί για κάθε καλόπιστο η αξιολόγηση του έργου της περασμένη τετραετίας είναι θετική.

Όλοι είδαμε την δουλειά που έγινε 4 χρόνια και το πως το Ταμείο του Δήμου από άδειο που παραδόθηκε το 2019, σήμερα γέμισε. Αν τα οικονομικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, τα προβλήματα δεν πρόκειται να τα λύσει κανείς, όσο καλοπροαίρετος και να είναι.

Όλοι είδαμε τις μελέτες και τις χρηματοδοτήσεις που ήρθαν, πάνω από 30 εκατομμύρια, ποσά που για κάποιους λόγους δεν είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Όλοι βλέπουμε τις συνεχείς δημοπρασίες πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, που τα επόμενα 5 χρόνια θα γίνουν έργα. Αυτά τα χρήματα πρέπει να πιάσουν τόπο και η εμπιστοσύνη μας γι αυτό είναι στον έντιμο και δουλευταρά Γιάννη Τριανταφυλλάκη και όχι σε αυτούς που απέτυχαν στα οικονομικά.

Αυτή η δημοτική αρχή δούλεψε πολύ και μίλησε πολύ λιγότερο, με συχνές επισκέψεις και σοβαρή παρουσία στα Υπουργεία, στην Περιφέρεια και στους υπόλοιπους φορείς χρηματοδότησης, άριστη συνεργασία με τις διαχειριστικές αρχές. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων και μπορεί να διεκδικεί και να φέρνει μελέτες, χρήματα και έργα στο Δήμο. Το απέδειξε.

Ο Δήμος Ξηρομέρου λοιπόν άλλαξε σελίδα, έφυγε από τα παλιά και τα συνηθισμένα και αυτό με την ψήφο των πολιτών, οι οποίοι ξέρουν και να κρίνουν και να συγκρίνουν θα έχει και συνέχεια, με νέα πρόσωπα, με νέες δυνάμεις, με ανανέωση, με Δύναμη Ελπίδας…

Γεωργία Ταμπάκη
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ΑλυζίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad