Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον φίλο Χρήστο Κουτσομπίνα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιουλίου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον φίλο Χρήστο Κουτσομπίνα


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Χρήστο Κουτσομπίνα από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου. 

Ο Χρήστος είναι ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου έως σήμερα.

Κουτσομπίνας Χρήστος: «Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και χαρά αποφάσισα να συμμετάσχω και να συμπορευτώ στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. Είμαι εν ενέργεια Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και Μέλημά μου είναι να πάει ο τόπος μας μπροστά!!! Καλή δύναμη και καλόν αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους!!! Με εκτίμηση».

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Χρήστο που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad