Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουλίου 2023

Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας


«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας» - Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με θέμα «Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας», στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός των ενημερωτικών εκδηλώσεων, είναι να αποτελέσουν οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν

- την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας (Στράτου 5, Αμφιλοχία), και ώρα 17:00.

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι οι εξής:

· Συνδυασμοί τροφίμων που ωφελούν την υγεία μας.
· Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.
· Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.
· Μαγειρεύω οικονομικά. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική θέλουν μόνο φαντασία, δείτε πως θα βγάλετε τέλεια πιάτα με λίγα χρήματα.
· Συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το φαγητό που μας περίσσεψε.
· Συντήρηση – Διατήρηση τροφίμων.

Ομιλήτρια: Ευθυμία Σφήκα, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

- τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας «Λαΐς» (Αγ. Σπυρίδωνος 4) και ώρα 17:00.

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι οι εξής:

· Συνδυασμοί τροφίμων που ωφελούν την υγεία μας.
· Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.
· Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.

Ομιλήτρια: Σπυριδούλα Λιότσου, Τεχνολόγος Τροφίμων.

· Μαγειρεύω οικονομικά. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική θέλουν μόνο φαντασία, δείτε πως θα βγάλετε τέλεια πιάτα με λίγα χρήματα.
· Συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το φαγητό που μας περίσσεψε.
· Συντήρηση – Διατήρηση τροφίμων.

Ομιλήτρια: Τζένη Αγγελή, Εκπαιδεύτρια Μαγειρικής Τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pdeteba.gr.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad