Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την εκδήλωση της χορωδίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

18 Ιουλίου 2023

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την εκδήλωση της χορωδίας


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/7/23 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου μας με θέμα «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Μέσα από την σημερινή εκδήλωση αποχαιρετήσαμε ένα πολύ αγαπητό μέλος της χορωδίας μας την κυρά Λένη ή Ελένη Σκιαδαρέση που δεν είναι πια κοντά μας. Της άρεσαν πολύ τα μαθήματα της χορωδίας μας, τα χαιρόταν από την καρδιά της και τα τραγουδούσε γλυκά και μελωδικά. Θα την θυμόμαστε πάντα με πολύ αγάπη. Καλό της ταξίδι!

Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν προκειμένου να βγει άρτιο το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα τους δασκάλους μας Σοφία Καπλάνη και Άρη- Δημήτρη Μαστροσπύρο, την ορχήστρα μας που αποτελούνταν από τους Χατζηγεωργιάδου Κων/να (φλάουτο), Κούστα Σπύρο (μπουζούκι), Αγγελόπουλο Γεώργιο (λάουτο / κιθάρα), Κούστα Θεόδωρο (κλαρίνο), την κα Θεοδώρα Παπανικολάου για την επιμέλεια των κειμένων και τις μαθήτριες Μάντζου Ζωή και Σούρλα Εύη για την ανάγνωση των κειμένων.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κώστας Μπαμπούρης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχ/σης Λευτέρης Μάντζαρης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πολύζος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Απόστολος Ντίνος, η Πρόεδρος της κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη και πλήθος κόσμου που πάντα στηρίζει και χειροκροτεί την προσπάθειά μας.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κώστα Μπαμπούρη και τα μέλη του για την συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία καθώς και την Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια της Ελένης Σκιαδαρέση, τον Αποστόλη Ντίνο, τον Γιώργο Πανταζή και τα μέλη της χορωδίας μας που συνέβαλλαν οικονομικά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad