Φωτιά στην τοποθεσία Βελαώρες Αστακού - 3η φορά σε διάστημα λίγων ημερών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουλίου 2023

Φωτιά στην τοποθεσία Βελαώρες Αστακού - 3η φορά σε διάστημα λίγων ημερών


Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου, λίγο μετά τις 5:10 μ.μ. στην τοποθεσία Βελαώρες Αστακού, κοντά στο Πλατυγιάλι (η 3η φορά).

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου, λίγο μετά τις 5:10 μ.μ. στην τοποθεσία Βελαώρες Αστακού, κοντά στο Πλατυγιάλι (3η φορά σε διάρκεια λίγων ημερών).

Η φωτιά ξεκίνησε με δύο εστίες, οι οποίες απείχαν μεταξύ τους περί το 1,5 χιλιόμετρο.

Παρόν άμεσα στην φωτιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, με αρκετά οχήματα και προσωπικό, 3 αεροπλάνα επιχειρούσαν ρίχνοντας νερό, ο Δήμος Ξηρομέρου από την πρώτη στιγμή ήταν στο σημείο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τα δικά τους μέσα και το προσωπικό πυροπροστασίας, η Αστυνομία και ο στρατός.

Αυτή την στιγμή η μία εστία έχει ελεγχθεί και η άλλη συνεχίζει να καίει, χωρίς να είναι υπό έλεγχο.

Στο σημείο παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου και θα παραμείνουν για όλο το βράδυ, επιτηρώντας τις εστίες και επιχειρώντας.

Εφιστούμε ξανά προσοχή σε όλους τους πολίτες.

Δεν ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε αντιπυρική περίοδο και δεν ανάβουμε φωτιά για κανένα λόγο.

Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad