Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά, στην είσοδο του Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιουλίου 2023

Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά, στην είσοδο του Μύτικα


Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου σε φωτιά, στην είσοδο του Μύτικα.

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου, λίγο μετά τις 4:30 μ.μ. στην είσοδο του Μύτικα, λίγο πάνω από την διασταύρωση, από ηλεκτρική αιτία (βραχυκύκλωμα).

Παρόν άμεσα, πραγματικά σε ελάχιστο χρόνο έσπευσε η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Πάνο Παληογιάννη και το μικρό πυροσβεστικό του Δήμου.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έσβησε η επικίνδυνη φωτιά και την λέμε επικίνδυνη, γιατί λίγο αργότερα έβαλε ένα αεράκι, που θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Εφιστούμε ξανά προσοχή σε όλους τους πολίτες. Δεν ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε αντιπυρική περίοδο και δεν ανάβουμε φωτιά για κανένα λόγο.

Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad