Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βασιλόπουλου Παναγιώτη Πετρονικολό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιουλίου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βασιλόπουλου Παναγιώτη Πετρονικολό


Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μαζί μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα είναι από σήμερα ένας ακόμη εκλεκτός πάνω από όλα φίλος, με βαθιές ανησυχίες για το δήμο μας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλόπουλου Παναγιώτης Πετρονικολός.

Ο Πάνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Πάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου όπου και δραστηροποιήται επαγγελματικά.

Πάνος Πετρονικολός: «Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον. 

Η επιδίωξή μου να παραμείνω ενεργός πολίτης και να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους αποτελεί όχι μόνο άποψη και θέση αλλά επιτακτική ανάγκη.

Γεννημένος και μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο βλέποντας τις εξελίξεις συνεχώς να υπονομεύουν τόπο μου, τα πράγματα να οδεύουν από το κακό στο κάκιστο, μετά από περίσκεψη και έντονο προβληματισμό, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρο Σαββα και να συμμετέχω ως υποψήφιος στον συνδυασμό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ –ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ γιατί είμαι βέβαιος για την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια των στόχων του, την καθαρότητα και αποτελεσματικότητα των λόγων και των έργων του Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευόμενος ότι θα εργαστώ σκληρά, πάντα με εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και να δώσουμε στον τόπο μας την δυναμική για το μέλλον που του αξίζει. Ένα μέλλον που πρέπει να περιλαμβάνει ουσιαστικές και βιώσιμες προτάσεις βελτίωσης και καλυτέρευσης του και όχι απλά διαχειριστικές λύσεις. Ένα μέλλον που να ανήκει σε όλους τους δημότες και όχι σε λίγους και αρεστούς. 

Με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα προς τους συμπολίτες μας, θα ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας με βάση τις αρχές της ηθικής και της αξιοπρέπειας και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο στον τόπο μας, στα χωριά μας. 

Με σιγουριά για την επιτυχία της προσπάθειάς μας, που δυναμώνει από την υπεροχή της προσωπικότητας του Αλέξανδου Σάββα ΚΑΛΩ τους φίλους μου συνδημότες να σταθούν έμπρακτα αρωγοί στην προσπάθεια για ένα Δήμο που θα κυριαρχεί η αξιοκρατία, το δίκαιο και η αξιοπρέπεια.»

Αλέξανδρος Σάββας: Ο Πάνος, έχει επιλέξει όχι το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ - για την επόμενη μέρα στο Δήμο. Μια μέρα που επιβάλλεται να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής πολύ καλύτερης για όλους μας.

Φίλε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad