Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταυρούλας (Βούλας) Βραχνού - Καρακώστα με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταυρούλας (Βούλας) Βραχνού - Καρακώστα με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταυρούλας (Βούλας) Βραχνού - Καρακώστα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βούλα μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Σε ευχαριστώ για τη διαχρονική σου στήριξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να συμπορευτώ με το Δήμαρχο μας, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δ.Κ. Αστακού στις δημοτικές εκλογές του 2023, μετά από την τιμητική του πρόταση, καθώς με εκφράζει η ειλικρίνεια, η τιμιότητα,η ανθρωπιά και η αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει.

Είμαι απόφοιτη ΙΕΚ πληροφορικής και σπουδάστρια ειδικότητας αρχαιοφυλάκων. Γνώριζω άπταιστα Αγγλικά και έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Είμαι γραμματέας του συλλόγου Πολυτέκνων και Περιχώρων και έχω υπάρξει μέλος στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού.

Ζητώ την στήριξη όσων πιστεύουν στις προθέσεις και στις ικανότητές μου, ώστε να συμβάλλω ακόμη πιο ενεργά στην εξέλιξη του Δήμο μας και να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε ο Δήμαρχός και η παράταξή μας πριν τέσσερα χρόνια.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Σταυρούλα (Βούλα) Βραχνού-Καρακώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad