Δήμος Ξηρομέρου: Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες λόγω καύσωνα. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

21 Ιουλίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες λόγω καύσωνα. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς


Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΕΜΥ/ΕΜΚ, εκδόθηκε 21-7 επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (Α.Α. 4/2023), το οποίο αναφέρεται στο θερμό κύμα που προκαλεί συνθήκες καύσωνα με την ονομασία CLEON σε πολλές περιοχές της χώρας και επικαιροποιείται σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Α. Από την Παρασκευή 21-7-2023 έως και την Κυριακή 23-7-2023 νέα θερμική έξαρση θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα, ενώ τη Δευτέρα 24-7-2023 αναμένεται πρόσκαιρη υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Επίσης από την Πολιτική Προστασία έχει δοθεί πολύ υψηλός κίνδυνος (βαθμός 4) για πυρκαγιά στην Δυτική Ελλάδα το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου. Δεν ανάβουμε φωτιά για οποιοδήποτε λόγο, ειδοποιούμε ΑΜΕΣΑ την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου αν αντιληφθούμε φωτιά σε κάποιο σημείο.

Επισυνάπτεται το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με λεπτομερείς αναφορές.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

20230721 ΔΤ Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad