Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή «Shakesbeeries» έρχεται στις 7 Αυγούστου στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

26 Ιουλίου 2023

Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή «Shakesbeeries» έρχεται στις 7 Αυγούστου στον Αστακό


«Shakesbeeries»

Μια θεατρική κωμωδία που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2023 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη, κλασική και παράλληλα σύγχρονη με το πιο επίκαιρο κείμενο και το πιο σημαντικό με τη συμμετοχή του ίδιου του κοινού..!!

Ένα έργο, επίκαιρο, ευρηματικό και με πολύ γέλιο. Μια κωμωδία για όλα και όλους.

Περίληψη έργου:

Περιπλανώμενος ο George Shakespeare που απλά έτυχε να έχει το ίδιο επίθετο με τον William ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με ελπίδες. Προσπαθεί να πείσει το θεατρόφιλο κοινό πως ο William Shakespeare είναι Έλληνας κατά βάθος από αρχική καταγωγή. 

Με δικό του μοναδικό τρόπο και στυλ ο ήρωας και πατώντας πάνω στο ύφος ερμηνείας των Έργων του William Shakespeare τον οποίο θεωρεί ξάδερφο και Έλληνα ξεσηκώνει το κοινό με το αυθόρμητο και αβίαστο γέλιο μέσα από τα κείμενα. Το δια δραστικό στοιχείο είναι η κορύφωση της Παράστασης. Με το που τελειώνει την κάθε ιστορία ανοίγει και πίνει και μια Μπύρα...

Φτάνοντας όμως στο τέλος του Έργου και με υπέροχο τρόπο μέσα από γέλιο καταλαβαίνουν όλοι, ότι αυτά που λέει είναι φανταστικές ιστορίες τις οποίες έχει εμπλουτίσει, συνδυάσει παράλληλα με καθημερινά αλλά και πραγματικά γεγονότα που ζει, έζησε ή έχει ακούσει. Στο κείμενο όμως θα ειπωθούν αλήθειες, καθημερινά υπαρκτά προβλήματα, θα ακουστούν γεγονότα με τα οποία μπορεί να ταυτιστούν σχεδόν όλοι οι θεατές. 

Μέσα από τις Ιστορίες του ήρωα μας George Shakespeare είναι σα να βλέπει κάποιος ίσως και τον εαυτό του. Ο George Shakespeare τελειώνει πάντα την κάθε του ενότητα με τη ατάκα «Στην υγειά μας ή cheers ή Prost» πίνοντας μια γουλιά μπύρα. 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ
ΤΖΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ

GUEST STAR: ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad