Τα ονόματα των 100 πρώτων υποψηφίων με τον συνδυασμό "Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

10 Αυγούστου 2023

Τα ονόματα των 100 πρώτων υποψηφίων με τον συνδυασμό "Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά"


Τα ονόματα των 100 πρώτων υποψηφίων του Συνδυασμού του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»

Δυναμικά ξεκινάει την ανακοίνωση των υποψηφίων ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα, δίνοντας στη δημοσιότητα σήμερα, Πέμπτη (10/08) τα 100 πρώτα ονόματα των υποψηφίων που συμμετέχουν στην ενωτική προσπάθεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Πρόκειται για πρόσωπα προερχόμενα από την Αγορά, την Κοινωνία, τον χώρο της Επιστήμης, Ελεύθερους Επαγγελματίες, έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, καθώς και ανθρώπους της Εργασίας και του Πρωτογενούς Τομέα, ενώ ανάμεσα τους είναι και νέοι, που βγαίνουν μπροστά για το Αγρίνιο του μέλλοντος, αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα πρόκειται για συμπολίτες μας που έχουν την αδήριτη ανάγκη να προσφέρουν ανιδιοτελώς και να υπηρετήσουν το στόχο για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Κώστας Πιστιόλας.

Σημειώνεται, πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινώνονται συνεχώς από τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» και άλλα ονόματα υποψηφίων.

Δείτε παρακάτω τα ονόματα των 100 πρώτων υποψηφίων του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad