Αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου η βαρκαρόλα στον Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Αυγούστου 2023

Αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου η βαρκαρόλα στον Μύτικα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 09:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στον Μύτικα η καθιερωμένη βαρκαρόλα, σε συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου και του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.

Πρόγραμμα:
 
09:00 μ.μ.: Οι βάρκες που θα συμμετέχουν, θα πρέπει όλες να βρίσκονται στο λιμάνι του Μύτικα, εκεί που αράζει η συγκοινωνία του Καλάμου, για να προμηθευτούν από τους διοργανωτές έναν συγκεκριμένο αριθμό πυρσών γηπέδου για κάθε βάρκα (ανάβουν με αναπτήρα όχι με καρβουνάκι), τις οποίες θα τις ανάβουν, θα τις κρατούν στο χέρι και κατόπιν αφού τις σβήσουν στο νερό, θα τις αφήνουν στις βάρκες και επ’ ουδενί δεν θα τις πετάξουν στη θάλασσα. Θα τις πετάξουν στους κάδους σκουπιδιών του λιμανιού όταν επιστρέψουν. Όσοι έχουν δικούς τους πυρσούς να τους φέρουν γιατί δεν υπάρχουν πολλοί.
Απαγορεύεται αυστηρά η ρήψη φωτοβολίδων τροχιάς με αλεξίπτωτο.

09:20 μ.μ.: Αναχώρηση από το λιμάνι και πρώτη στάση βαθιά στο ύψος του παλιού Κ.Υ. Μύτικα για να φαινόμαστε σε όλο τον κάτω Μύτικα, για ένα πρώτο άναμμα πυρσών και την 1η δόση πυροτεχνημάτων.

9:40 μ.μ.: Στάση στο ύψος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας βαθιά στη θάλασσα για να φαινόμαστε σε όλο τον πάνω Μύτικα για άναμμα πυρσών και την 2η δόση πυροτεχνημάτων.

09:40 μ.μ.: Τέλος βαρκαρόλας.

Προσοχή:
1. Οι συμμετέχοντες με βάρκες και σκάφη στη βαρκαρόλα, να ακολουθήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα το παραπάνω πρόγραμμα και να μην αυτοσχεδιάζουμε.
2. Οι θεατές να μην συγκεντρωθούν σε σημεία, να αποφύγουν τον συγχρωτισμό. Προτείνουμε να μείνουν καθισμένοι στα καθίσματα των καταστημάτων. Τα πυροτεχνήματα και οι φωτοβολίδες θα είναι εμφανή από κάθε σημείο, και δεν χρειάζεται συγκέντρωση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να τα παρακολουθήσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad