Διοργάνωση 2ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

19 Αυγούστου 2023

Διοργάνωση 2ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα»


Διοργάνωση 2ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα».

Το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου», με την βοήθεια της οργανωτικής επιτροπής κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα», ανακοινώνουν τις τελευταίες οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του 2ου κολυμβητικού διάπλου, την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Έτσι έχουμε:

  • Ημερομηνία: Κυριακή 20 Αυγούστου, με ώρα έναρξης στις 09:00 π.μ.
  • Η διαδρομή: 1587 μέτρα.
  • Αφετηρία: Μύλος Κάστρο Καλάμου Λευκάδας (Μπένελόρδου)
  • Συντεταγμένες αφετηρίας: X: 1234300.70 Υ: 4282493.28
  • Τερματισμός: Φάρος Μύτικα.
  • Συντεταγμένες τερματισμού: X: 1233973.48 Υ: 4283890.35

Αίτηση συμμετοχής: https://forms.gle/VJPHUnVRz1SrEECT8
Αίτηση εθελοντή: https://forms.gle/mhczLHNqV3N6oGYg7

Σύντομες οδηγίες για αθλητές και εθελοντές:

  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται το αργότερο στις 08:20 π.μ. στο Φάρρο Μύτικα για να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής. Συμμετέχοντες χωρίς καμία εμπειρία σε κολύμβηση αποστάσεων και χωρίς την ανάλογη προπόνηση, παρακαλούμε πολύ να μην συμμετέχουν. Θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη του αγώνα
  • Οι εθελοντές με τα σκάφη και τα κανό συνοδείας, να βρίσκονται στο Φάρο το αργότερο στις 08:30 π.μ. για να περάσουν κατόπιν απέναντι στον Μύλο. Κατά την διάρκεια του Διάπλου θα βρίσκονται μοιρασμένοι κοντά στους αθλητές (στους αργούς (εδώ με πιο προσοχή) και στους πιο γρήγορους), με το βλέμμα τους σε αυτούς αν τυχόν χρειαστεί κάποιος αθλητής να εγκαταλείψει να τον μαζέψουν.
  • Στις 8:40 θα ξεκινήσει από τους εθελοντές με τα σκάφη, το πέρασμα τον αθλητών απέναντι στον Μύλο. Όσοι πιο πολλοί εθελοντές με σκάφη έρθουν, τόσο πιο εύκολα θα περάσουμε τους αρκετούς συμμετέχοντες απέναντι στον Μύλο.

Τηλ. επικοινωνίας: 6972815949.

Videos και φωτογραφίες από τον περυσινό διάπλου μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad