Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στον Αστακό τη Κυριακή 20 Αυγούστου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Αυγούστου 2023

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στον Αστακό τη Κυριακή 20 Αυγούστου


Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-“Οδηγητή” στον Αστακό τη Κυριακή 20 Αυγούστου

Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, “για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμέτ)». Αυτό είναι το σύνθημα του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, εμπνευσμένο από το ποίημα “Όπως ο Κερέμ” του μεγάλου Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, που φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον θάνατό του: «Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε εμείς, πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;».

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή και φέτος θα κάνει τη στάση του στη πόλη του Αστακού, τη Κυριακή 20 Αυγούστου στη νέα πλατεία (παραλία Αστακού), με ώρα έναρξης στις 20:30.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιάννη Καρναβιά μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΓ Αιτ/νίας του ΚΚΕ, hip hop συναυλία με τον Μaterialist και έντεχνο-λαϊκό γλέντι με τους Συνεπιβάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad