Επιτυχημένη «στάση» για το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Αυγούστου 2023

Επιτυχημένη «στάση» για το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στον Αστακό


Επιτυχημένη «στάση» για το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή


Με συμμετοχή νεολαίας, αλλά και κόσμου κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, το βράδυ της Κυριακής στην νέα πλατεία της παραλίας του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Το σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, “για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμέτ)», ακούστηκε και στη γραφική κωμόπολη του νομού, μέσα από τις δράσεις του Φεστιβάλ, αλλά και την ομιλία του Γιάννη Καρναβιά, μέλους της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και του ΤΓ της ΤΕ του νομού.

Στάθηκε στη σημασία διαχρονικά του Φεστιβάλ, ως «ανάσα» πολιτισμού και δράσεων για τη νεολαία και το λαό και, μεταξύ άλλων, κάλεσε να συνεχιστεί η ενίσχυση του ΚΚΕ που εκφράστηκε στις κάλπες του Ιουνίου, η συμπόρευση στους καθημερινούς αγώνες και μπροστά στις κάλπες των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτώβρη.

«Θα πρέπει τώρα να συνεχιστεί και να ενισχυθεί κι άλλο το ρεύμα αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική, το ρεύμα της εργατικής – λαϊκής αντίστασης και αντιπολίτευσης απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και σε όλους τους εκλεχτούς των αστικών κομμάτων στους Δήμους και στις Περιφέρειες.

Αυτή είναι η μοναδική απάντηση του λαού και της νεολαίας στην περιοχή μας απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των αστικών κομμάτων», είπε, καλώντας σε υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σωτήρη Παρίση και στο Δήμο Ξηρομέρου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κομπλίτση.

Ακολούθησε hip-hop συναυλία με τον «Μaterialist» που ενθουσίασε και έντεχνο-λαϊκό γλέντι από τους «Συνεπιβάτες», που κράτησε ως αργά το βράδυ.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν επίσης ο Λάμπρος Πιτσούλιας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Δυτική Ελλάδα, ο Δημήτρης Κομπλίτσης υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου και ο Γιάννης Ζαφείρης, δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος. 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad