Πρόσκληση ενδιαφέροντος εστιατορίων από τον Μύτικα για τη σίτιση μελών του "Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2023

Πρόσκληση ενδιαφέροντος εστιατορίων από τον Μύτικα για τη σίτιση μελών του "Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition"


Η διεθνής καταδυτική διοργάνωση "AUTHENTIC BIG BLUE WEST-THE IONIAN SEA EDITION" που θα διεξαχθεί στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μύτικα, Καλάμου και Μεγανησίου 20/8-2/9/2023, καλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος εστιατόρια από τον Μύτικα για τη σίτιση μελών του αγώνα (σύνολο 300 μερίδες). Η κάθε μερίδα θα περιλαμβάνει ένα πιάτο ημέρας, μια ατομική σαλάτα, ψωμί και νερό.

Παρακαλείσθε για την αποστολή προσφορών έως 15/8/2023 στο email: authenticbigblue@gmail.com

Η πληρωμή θα γίνει από νομικό πρόσωπο των συνδιοργανωτών με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση τιμολογίου, ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας ή οποιοδήποτε άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο απαιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad