Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γριτσίπη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

11 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γριτσίπη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γριτσίπη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βασίλη μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Έχοντας αξιολογήσει την πρόταση του Δήμαρχου και φίλου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την συμμετοχή μου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχω λάβει την απόφασή μου να υποστηρίξω την προσπάθεια που γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια σαν υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Κανδήλας.

Έχουν μπει οι βάσεις και σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να αλλάξουμε ανεπάρκειες του παρελθόντος. Δηλώνω λοιπόν παρών και έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί βοηθώντας τον τόπο μου. Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
Γριτσίπης Βασίλειος του Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad