Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χριστίνας Ταπραντζή-Πέττα με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χριστίνας Ταπραντζή-Πέττα με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χριστίνας Ταπραντζή-Πέττα, με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε Αστακού).


Είχα την τιμή με την στήριξη σας να εκλεγώ το 2019 Δημοτική Σύμβουλος και να ξεκινήσω να σας εκπροσωπήσω με όλες τις δυνάμεις μου στην αυτοδιοίκηση.

Δεσμεύτηκα να είμαι στο πλευρό κάθε πολίτη με την θεσμική μου ιδιότητα (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, Ισότητα Φύλων) και επαναλαμβάνω να τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Έχοντας επίγνωση του έργου που επιτελέστηκε αυτή την τετραετία, αποδέχτηκα το κάλεσμα του Δημάρχου κ. Γιάννη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ να είμαι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να συμβάλλουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου μας.

Με την στήριξη σας θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που ξεκινήσαμε το 2019, με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας.

Χριστίνα Ταπραντζή
κιν. 6945815846
Ctaprantze@gmail.com

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Ξηρομέρου με το συνδυασμό του
Γιάννη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Αλλάζουμε τον τόπο μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad