Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Τσακαλογιάννη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Τσακαλογιάννη με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Τσακαλογιάννη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο ΔΕ Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βασίλη καλωσήρθες στην παράταξη Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας. Καλή επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, οποίος με τιμά με την πρότασή του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ως νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του, ονειρεύομαι ένα Ξηρόμερο που να ανθίζει στην Πρωτοπορία της Προόδου και της Προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον.

Μας αξίζει και μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από την συλλογική δουλειά δίπλα στον Δήμαρχο!

Ζητώ την στήριξη σας την οποία θεωρώ αναγκαία για να μπορέσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον κοινό αγώνα!

Τσακαλογιάννης Βασίλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad