Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" την Ξανθίππη Μακαρίου - Λιάλιου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" την Ξανθίππη Μακαρίου - Λιάλιου


Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ Ξανθίππη Μακαρίου - Λιάλιου Από το Καραΐσκάκη Ξηρομέρου.

Η Ξανθίππη είναι παντρεμένη με τον Άρη Λιάλιο και έχουν ένα παιδί.
Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Η εγκατάλειψη των κοινοτήτων και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ξηρομέρου ώθησε την Ξανθίππη να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά έτσι ώστε να συμβάλει ενεργά στον τόπο καταγωγής του συζύγου της. Ταυτόχρονα στέλνει ένα μήνυμα σε όσους «βλέπουν» την κατάσταση να χειροτερεύει ότι πρέπει να ασχοληθούν με τον τόπο τους και να έχουν σαφή λόγο και ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ξανθίππη για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε.

Ξανθίππη, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad