Παρουσιάστηκαν χθες βράδυ τα τοπικά προϊόντα και οι γυναικείες δημιουργίες στην παραλία του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Αυγούστου 2023

Παρουσιάστηκαν χθες βράδυ τα τοπικά προϊόντα και οι γυναικείες δημιουργίες στην παραλία του Αστακού


Λόγω της προχθεσινής αναβολής (καιρικά φαινόμενα) παρουσιάστηκαν χθες βράδυ από τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού και οι δυο δράσεις που είχαν προγραμματιστεί, δηλαδή το δημιουργικό κομμάτι που αφορούσε το χειρωνακτικό έργο (ζωγραφική, ξυλογλυπτική, κόσμημα, υφασμάτινες κατασκευές, κ.α.) καθώς και το κομμάτι των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων (μέλι, τσίπουρο, κρασί, ελιές, μαρμελάδα, λεμονάδα Αστακού, ποτά, γλυκίσματα) που είχε πάρει αναβολή.

Όπως κάθε χρόνο, η συγκεκριμένη δράση του Σ.Γ.Α. μαγνητίζει εκατοντάδες επισκέπτες που σπεύδουν να προμηθευτούν τόσο από τα χειρωνακτικά έργα όσο και τις σπιτικές δημιουργίες που έχουν ως πρώτη ύλη τα αγνά τοπικά προϊόντα.

Έτσι και χθες για μια ακόμη φορά η παραλία του Αστακού γέμισε ασφυκτικά, δίνοντας μια ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης τόσο στον Σύλλογο όσο και σε όλους τους δημιουργούς που παρουσίασαν το προϊόν τους.Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad